2 mekanizmalı klasör tanıtımda çoklu evrak sunumunda kurumsal kimliğinizin gücünüzü göstereceksiniz. Nasıl mı? raflarda diğer klasörlerle rekabet ederek tasarımınızla kalıcılığın simgesi olacaksınız. Firmanıza özel tasarımları bir renk kombinasyonu uygulamak gerekiyor bu tasarım tarafımızdan size özel hazırlanacaktır. Klasörler kurumsal kimliğinize değer katacaktır. Müşterinize de güven verecek. Başarıyla kurgulanmış 2’li mekanizmalı klasör, rakiplerinizden önde algılanmanızı sağlayacak, uzun vadede kalıcı müşteri kazanacaksınız.
Kaliteli son teknoloji matbaa baskı makinelarımız ile sonuçlanan 2 mekanizmalı klasör baskısı 50x70cm iç baskı varsa 64x90cm ebatlarda 6 üniteli baskı makinelerinde üretim gerçekleştiriyoruz. 170 gram mat ve parlak kuşe selefonlu kağıt kullanıyoruz. Mukavva uygulamak için grafik çizgisi arka tarafa ekliyerek mukavva uygulama kılavuzu ayarsızlık riskini 0 seviyeye indiriyoruz.
Klasör imalat atölyemizde kıdemli usta personelimiz ile 170gr selefonlu baskılı kuşe kağıt ile 2.2 mm mukavvayı taslama yapıyoruz. Min 1000 adetten başlayan üretimler 15.000 adetlik üretim adedine kadar değişkenlik gösteriyor. Klasör üretiminde kullandığımız mukavva 3mm, 2.2mm hatta 1.5mm’de olabilir. 2.2 standart kullanım için uygulanan kalınlık özel taleplerde 3 mm kullanıyoruz. Kitap kapaklar için 1.5 mm kullanırız.
Klasör imalat aşamaları
Klasör basım
Klasör malzeme seçimi
Klasör kargo ve teslimatı
Klasör imalat aşamalarından görünüm